Welkom bij

Wereldwinkel Roosendaal

Kerst

De Adventsperiode is reeds begonnen en dat geldt ook voor het Chanoekafeest. Het wordt zo langzamerhand tijd om eens even na te denken over het afgelopen jaar en het toekomstige jaar. Tevens is het de periode van voorbereidingen treffen voor de Kerstdagen: schoonmaken, huis versieren, eten voorbereiden en inkopen doen voor het Kerstdiner, kerstkaarten schrijven en eventueel cadeautjes kopen voor vrienden en geliefden.

Wereldwinkel Roosendaal kan u daar goed bij helpen. Voor ingredienten voor een exotisch kerstdiner kunt u bij ons terecht, maar ook voor fairtrade broodbeleg voor uw kerstontbijt: koffie, thee, pindakaas, hagelslag, honing, rietsuiker, diverse sapjes enzovoort.

Voor bij het diner hebben we een klein assortiment fairtrade wijn (rood en wit) uit Zuid-Afrika (va € 5,75).

De kaarsen uit Swaziland zijn kleurig en passen bij elk interieur en kosten € 8,50.

 

Een kleurige kaars uit Swaziland in een engel van "scrub metal" (€ 67,50) uit Zimbabwe. Of een waxinehouder uit Nepal of Indonesië v.a € 8,-

  

Kerstboom van "scrub metal" uit Zimbabwe met waxinelichtje (€ 11,-) en een Acacia houten waxinehouder met glazen "stolp" uit de Philipijnen (€ 8,50).

En niet te vergeten de Lotusbloem waxinehouders in allerlei kleuren uit de Philipijnen. Deze zijn gemaakt van capiz schelpen!

  

Engelen voor in de boom.

En dan heeft de Wereldwinkel Roosendaal nog een keur aan kerststallen!

Van Olijfbomenhout uit Palestina, van capiz uit de Philipijnen, aardewerk uit Peru, van de Taguanoot uit Ecuador en "red batik hout" uit Indonesië. En ze passen in elk huis en onder elke boom! Prijzen vanaf € 4,- (olijfhout, Palestina) via € 11,- (Tagua, Ecuador)  tot € 39,50 (aardewerk, Peru) en € 47,95 (red batikhout, Indonesië)