Welkom bij

Wereldwinkel Roosendaal

Over ons assortiment

Behalve de producten, die onder “Assortiment” via de landelijk webshop zijn te bestellen, maar ook in de winkel gekocht of besteld kunnen worden, verkoopt de Wereldwinkel Roosendaal ook andere fairtrade producten.

Deze pagina's bevatten een overzicht van speelgoed, spelletjes, tekenen en kleuren en kinderboeken. Er is een aparte pagina voor houten speelgoed uit Sri Lanka.

Speciaal voor Sinterklaas geven wij tot en met zondag 4 december 2016 30% korting op alle speelgoed.

Speciale aandacht gaat de komende tijd uit naar olifanten. Die kunt u als sierprodukt bij de wereldwinkel kopen voor uw kind, maar ook voor u zelf. Ook speciale aandacht is er voor de vogels. Voor buiten of voor binnen

Voor de allerkleinsten, maar misschien ook voor u zelf, zijn er dromenvangers. Lees het verhaal achter de dromenvangers. Of kom langs in de winkel, want we hebben tientallen van deze dromenvangers in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Verder hebben we heel veel wenskaarten.

Voor de dames geven we u hierbij een overzicht van de vele tassen, die Wereldwinkel Roosendaal verkoopt. Ze zijn Fairtrade! 

Binnenkort is het weer Kerst Er zijn weer nieuwe kerststallen bij ons binnen gebracht. Uit Peru, Equador, Palestina, Indonesë enz.

Tenslotte is er een pagina koken en tafelen. Wat het koken en tafelen betreft zijn dit in het algemeen producten, die niet via de landelijke website zijn te bestellen.

De inhoud van bovenstaande pagina's is voortdurend aan verandering onderhevig. Immers ons assortiment verandert voortdurend! Het kan dus zijn dat een spel, speeltje of boek uitverkocht is. Aan de mensen in de winkel kunt u altijd vragen of het nog voorradig is en besteld zou kunnen worden.