Welkom bij

Wereldwinkel Roosendaal

Tassen

De Wereldwinkel in Roosendaal verkoopt een heleboel prachtig tassen; voor elke gelegenheid: boodschappen, een feestje, er mooi uitzien, voor je laptop, te veel om op te noemen. Ze zijn redelijk geprijsd en fairtrade! Ze zijn van ecoleer gemaakt of van materiaal, dat gerecycleld is. Iets voor Moederdag?

   

        € 99,50  Burkina Faso 

Bovenstaande tas wordt in Burkina gemaakt. Touareg zilversmeden vervaardigen daarbij metalen buisjes met inscriptie, een teken van echtheid.

   

teken van echtheid                                     

Tassen van gerecyceld materiaal zijn bijvoorbeeld onderstaande tassen uit respectievelijk India en de Philipijnen.

   

€ 53,-  India                            € 30,-  Philipijnen

De tas op de linker foto is gemaakt van autobanden en kost € 53,-. De tas op de rechterfoto kost € 30,- en is gemaakt van verschillende soorten spijkerstof.

Tenslotte nog een tas voor uw laptop. Deze komt uit Guatamala en kost maar € 7,50. Deze tas zal zeer opvallen in het grijze pakken en mantepakjes circuit! Maar u heeft meteen een goed verhaal: voor het goede doel!

  

Dit is een typisch een zakelijk tas. Hier past uw laptop niet is, maar wel uw tablet en eventueel nog wat papieren, pennen, makeup en telefoon. Zeer stijlvol. Deze tas wordt gemaakt in Niger. Kost € 70,-