Welkom bij

Wereldwinkel Roosendaal

Koken en tafelen.

Koken is steeds belangrijker geworden in ons dagelijks handelen. We willen gezond eten, we willen soms snel koken, want druk druk druk, we willen Bourgondisch eten en we willen thuis eten wat we op vakantie hebben gegeten en op feestdagen willen we een mooie gedekte tafel hebben.

De wereldwinkel is zeker ook ontstaan uit het verkopen van landbouwproducten. Denk maar aan de koffie, thee en rietsuiker. Tegenwoordig verkoopt de wereldwinkel veel "niet voedsel" artikelen, maar ook nog steeds eetbare spullen. De wereldwinkel is echter geen supermarkt met grote koelafdelingen dus verkopen wij over het algemeen niet bederfelijke waar. Maar altijd fair trade en vaak ook biologisch!

Nou is de gemiddelde Nederlander van huis uit niet een keukenprins of keukenprinses. AGV is gauw gemaakt (aardappelen-groente-vlees) en uitspraken als: “ ’t is net nasi” doen het ergste vermoeden. Daarom heeft de wereldwinkel kookboeken te koop, niet alleen voor de ouders, ook voor uw kinderen. Daarnaast is er een kookboek voor de man!

Kom naar onze winkel om ons huidige aanbod aan food en nonfood te bekijken.